Zespół

Monika Frątczak (prezeska): socjolożka, animatorka kultury. W latach 2008-2012 zawodowo związana z Centrum Kultury i Sztuki w Kaliszu, gdzie programowała i realizowała program edukacji kulturalnej dla dzieci, i młodzieży. Inicjatorka i realizatorka cykli koncertowych, warsztatów, inicjatyw młodzieżowych, i projektów społecznych.

Aleksandra Kubiak (członkini zarządu): absolwentka kulturoznawstwa na Wydziale Nauk Społecznych UAM oraz studiów podyplomowych -  kierunek: menedżer kultury. Od lat zajmująca się realizacją imprez i projektów społecznych głównie na terenie Kalisza, i okolic. Zawodowo przez kilka lat związana z Centrum Kultury i Sztuki w Kaliszu, gdzie w latach 2007-2010, pracowała na stanowisku specjalista ds. organizacji imprez. Od 2011 właścicielka Agencji Kreatywnej GOOD MOOD. Minimalistka. Lubi być „w drodze”. Obecnie eksploruje Azję.

Magdalena Wiczewska (członkini zarządu): kaliszanka, dyplomowana menedżerka kultury, ukończyła polonistykę na Uniwersytecie im. Mikołaja Kopernika w Toruniu. Humanistyczną wiedzę pogłębiała także na specjalizacji antropologiczno-kulturowej na Uniwersytecie Jagiellońskim. Doświadczona koordynatorka projektów społecznych dofinansowanych ze środków publicznych. Zajmuje się również korektą językową oraz redakcją branżowych tekstów. Prywatnie miłośniczka tańca i włoskiej kuchni.

Kama Krasowska (fotodokumentalistka działań Fundacji): matka-fotografka. Fotograficznego bzika złapała – jak każda matka – po narodzinach syna. Stopniowo bzik  rozwijał się – od fotografii makro, portretu i fotoreportażu, aż do fotografii rodzinnej oraz ślubnej.  Od 3 lat oficjalnie jako Fotografia Kreatywna – Obiektywistki. Ponadto doświadczona animatorka kultury i terapeutka zajęciowa.